Mijn enthousiasme en creativiteit voor het vak kan ik nu eindelijk kwijt met de start van mijn eigen bedijf Pureskin!

Chantal Broekmans

Welkom

Mijn naam is Chantal Broekmans. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste. Van jongs af aan heb ik altijd al een grote interesse gehad voor uiterlijke verzorging. 

In 2015 heb ik met veel plezier en kennis de opleiding allround schoonheidsspecialiste afgerond en daarna veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in Nederland en Europa. Naast mijn diploma heb ik verschillende aanvullende certificaten behaald, namelijk acne, bindweefsel en lashlift. Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen blijf ik trainingen en cursussen volgen.

Mijn enthousiasme en creativiteit voor het vak kan ik nu eindelijk kwijt met de start van mijn eigen bedrijf Pureskin. Een plek waarin ik mijn ideeën en passie in kwijt kan en bovenal mijn klanten kan voorzien van een passend advies in uiterlijke verzorging.

Pureskin beauty & skincare is een unieke sfeervolle salon gevestigd in Standdaarbuiten. Persoonlijke aandacht en ultieme ontspanning staan in mijn salon centraal. Naast huidverbetering vind ik het ook belangrijk dat u als klant kunt ontspannen, want rust en ontspanning doet ook veel met de huid!

Ieder persoon is uniek, daarom wordt er altijd gekeken naar wat uw wensen zijn en naar de huidconditie. Alleen op deze manier kunnen we samen een mooi resultaat behalen!

Ik hoop u graag in mijn salon te verwelkomen,

Chantal Broekmans